Bevers

Konijnen
Steun de populaties

Eenmalige giften

Als u de wilde zoogdieren een steuntje in de rug wilt geven kunt u een eenmalige gift geven. Via de website kunt u heel gemakkelijk en veilig een bedrag schenken aan de Zoogdiervereniging.

De zoogdieren steunen

Bijdragen voor de zoogdieren

Nalatenschappen

Als u de zoogdieren een warm hart toedraagt en een substantiële bijdrage wilt leveren voor de generaties die na u komen dan kunt u de Zoogdiervereniging opnemen in uw testament. Op die manier kunt u de populaties wilde zoogdieren in Nederland blijvend ondersteunen.

Voor later

Periodieke schenkingen

Bij een periodieke schenking legt u in een overeenkomst vast dat u de Zoogdiervereniging 5 jaar of langer wenst te ondersteunen. Deze constructie biedt u een aanzienlijk fiscaal voordeel. Hierdoor kunt u veel meer schenken aan de Zoogdiervereniging tegen dezelfde kosten.

Steunen met fiscaal voordeel