Nieuwsbrieven

De Zoogdiervereniging en haar werkgroepen geven periodiek verschillende nieuwsbrieven uit. U kunt ze in uw email ontvangen door u zich via deze pagina aan te melden.


Digitale nieuwsbrief Zoogdiervereniging

De Zoogdiervereniging brengt sinds 2011 periodiek een digitale nieuwsbrief uit. Dit is een samenvatting van al het nieuws dat wij via onze website naar buiten brengen.


Telganger

De Telganger is de nieuwsbrief voor de deelnemers aan het landelijke monitoring- en verspreidingsonderzoek. We presenteren gebeurtenissen en aankondigingen. Telganger verschijnt tweemaal per jaar. Klik hier om je aan te melden om nieuwe Telgangers per e-mail te ontvangen en hier om oude versies te downloaden. De redactie van de Telganger is te bereiken via e-mail

Image
Telganger 2019-1 mei

 


Marterpassen

"Marterpassen" is het jaarverslag van de Werkgroep Boommarter Nederland dat sinds 1992 wordt uitgebracht. In Marterpassen staan verslagen over waarnemingen van boommarters in Nederland, onderzoek naar verspreiding, inventarisaties, maatregelen voor beschermingen enz. Marterpassen zijn via Werkgroep Boommarter Nederland te bestellen. De redactie van Marterpassen is te bereiken via e-mail: info@werkgroepboommarter.nl.

CaLutra-nieuwsbrief

Calutra (voorheen Castor) is de nieuwsbrief van de Bever-Otterwerkgroep Nederland en verschijnt 1-2 keer per jaar. Naast verslagen (waaronder verspreidingskaarten) en aankondigingen van de activiteiten van de werkgroep bevat Calutra ook informatie uit wetenschappelijk onderzoek en de media. De uitgaven zijn hier te downloaden. De redactie van de CaLutra-nieuwsbrief is te bereiken via e-mail: calutra@gmail.com.

VLEN nieuwsbrief

De VLEN is de landelijke vleermuiswerkgroep van de Zoogdiervereniging. Ze brengt een nieuwsbrief uit, Een overzicht van de verschenen afleveringen vind je hier, en op Vleermuis.net.

Voor meer informatie over de nieuwsbrief, kun je contact opnemen via redactie@vleermuis.net.

Afbeelding verwijderd.