Contact

Postadres

Zoogdiervereniging
Postbus 6531
6503 GA Nijmegen

Bezoekadres

Zoogdiervereniging
Radboud Universiteit
Natuurplaza (Mercator III)
Toernooiveld 1
6525 ED Nijmegen
Tel: 024-7410500

Route naar het Zoogdiervereniging kantoor

De Zoogdiervereniging is gevestigd in het Natuurplaza (gebouw Mercator Sciencepark III), op de campus van de Radboud Universiteit Nijmegen. De route naar de universiteit is duidelijk aangegeven op de ANWB wegwijzers (borden universiteit en ziekenhuis volgen). U vindt ons in het Natuurplaza (gebouw Mercator Sciencepark III) op de eerste verdieping. Zie de kaart hieronder voor de ingang van het Natuurplaza.

Klik hier voor de route op Google maps.  U kunt hier uw vertrekpunt invullen en dan wordt de routebeschrijving automatisch berekend. Let op, de stip staat in het begin precies op de ingang van het Natuurplaza maar omdat Google dit niet als weg herkent komt u na de routebeschrijving iets ten zuiden van de ingang uit! U kunt de link ook gebruiken om de kaart te bekijken en tevens luchtfoto's van de campus.

Klachtenprocedure Zoogdiervereniging

De Zoogdiervereniging streeft naar goede contacten met haar leden, opdrachtgevers, opdrachtnemers en derden. Zij realiseert zich echter dat in de verschillende belangenafwegingen die zij als vereniging maakt en/of op grond van haar verenigingsuitingen er soms aanleiding is tot het indienen van klachten. Voor het indienen en afhandelen van klachten is een procedure vastgesteld.

Uitgangspunt hierbij is het zorgvuldig en tijdig afhandelen van alle klachten die haar bereiken over haar eigen organisatie en/of over haar eigen activiteiten.

De Zoogdiervereniging zal alle klachten die haar bereiken altijd serieus nemen en daaruit trachten af te leiden, waarom zij als organisatie klaarblijkelijk niet aan de verwachtingen van degene die een klacht indient heeft kunnen voldoen, om aldus te bezien of zij aanpassingen in de organisatie kan doorvoeren die klachten voorkomen.

Nadere informatie over deze procedure kunt u opvragen via het secretariaat van de vereniging via email of telefoon (024-7410500).


Onderwerp
U dient akkoord te gaan met onze privacyregels .
CAPTCHA
Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.