Speur ook mee met Uilen & Muizen CSI

Uilen & Muizen CSI

Uil, wat heb je gegeten? Vind zijn avondeten terug in een braakbal. Getver? Nee, op je computer met de Uilen & Muizen game!

Scoor de beste tijd en verdien bonuspunten. Of zoek informatie over alle in Nederland voorkomde muizen op in het overzicht van de muizengallerij.

klik hiernaast om de Uilen & Muizen game te openen.

Uilen & Muizen GAME

Uilen & Muizen CSI pakket

Zelf een braakbal uitpluizen op zoek naar het slachtoffer?
Dat kan! Bestel het Uilen & Muizen CSI pakket bij de Zoogdiervereniging. Handig bij het pluizen is de CSI zoekkaart. Hiernaast te downloaden.

Downloads

Praktische informatie

Uilen & Muizen CSI is een natuurproduct. De inhoud van de braakballen in de pakketjes kan dus wisselen. Voor de pakketten geldt op=op. Maximaal 3 pakketten per adres.

Wil je meer braakballen bestellen voor groepsactiviteiten dan is dat misschien mogelijk. Neem dan contact op met de Zoogdiervereniging.

Bestellen Uilen & Muizen CSI pakket

Bestel het pakket in de Zoogdierwinkel via onderstaande link.

 

Uilenballen pluizen filmpjes

 

Je krijgt twee braakballen en alle hulpmiddelen om deze thuis uit te pluizen (zoals een bakje en een loepje). Het pakket kost € 9,95 maar je kunt het nu met korting bestellen voor € 7,50. Ben je jonger dan 18 jaar? Vraag toestemming aan je ouders voordat je bestelt! 

Let op: de bezorging van de CSI pakketjes kan soms meer dan een week duren. Wilt u weten wanneer het pakket verstuurd is/wordt, neem dan contact op met het secretariaat via secretariaat@zoogdiervereniging.nl.