IJsbeer Spitsbergen Hero
IJsbeer Spitsbergen

Avontuurlijke natuurreizen

Met fikse kortingen voor leden van de Zoogdiervereniging.

Bijzondere soorten spotten

BirdingBreaks heeft vele jaren ervaring in het aanbieden van avontuurlijke natuurreizen. Speciaal voor leden van de Zoogdiervereniging zijn er drie reizen geselecteerd die de kans bieden unieke zoogdiersoorten te kunnen beleven. Leden van de Zoogdiervereniging ontvangen een fikse korting op de tarieven van deze reizen die kan oplopen tot honderden euro’s! Bent u geen lid en wilt u één van deze reizen boeken? Ook dan steunt u de Zoogdiervereniging; een klein percentage van de betaling wordt gebruikt voor de bescherming van wilde zoogdieren in Nederland.

Bruine beer Spanje
Bruine beer Spanje
8 dagen in Noord-Spanje

Wolven, beren en zeevogels

Een 8-daagse reis door de ruige natuur van Noord-Spanje. Onder begeleiding van een deskundige en ervaren Nederlandstalige reisleider gaat u op zoek naar wolven, beren, dolfijnen, wilde kat en Cantabrische gems. Ook voor vogelliefhebbers een zeer interessante expeditie met exemplaren als de alpenkauw, rotskruiper, steenarend, stormvogels en andere zeevogels. Het landschap loopt uiteen van wetlands, het Cantabrisch gebergte, mediterrane habitats tot de kust van Noord-Spanje.
Datum: 22 augustus 2024
Ledenkorting: € 160,-
Steun per boeking: € 15,-

Alle informatie en boeken
Pardellynx Spanje
Pardellynx Spanje
6 dagen in Zuid-Spanje

Op zoek naar de pardellynx

In het indrukwekkende decor van de Sierra de Andujar gaat u tijdens deze 6-daagse reis op zoek naar één van de zeldzaamste katten ter wereld: de pardellynx. Een zoektocht voor de echte liefhebber die snapt dat deze schuwe grote kat zich zelden laat spotten. Maar het winterseizoen is de beste tijd om het te proberen. In dit landschap kunt u ook otter, moeflon en Iberische steenbok tegenkomen. Daarnaast is deze regio met kleine zwartkop, blauwe ekster en Spaanse keizersarend ook voor vogelaars een waar paradijs.
Datum: 9 december 2024
Ledenkorting: € 115,- korting
Steun per boeking: € 10,-

Alle informatie en boeken
Papegaaiduiker
Papegaaiduiker
12 dagen per schip naar de poolcirkel

Cruise naar Spitsbergen

Deze 12 avontuurlijke dagen kunt u relaxed beginnen door de trein te nemen naar Zeeland. Van daaruit vaart het schip via de kust van Engeland en Schotland naar Spitsbergen. Onderweg is het genieten van dwergvinvis, alken, zeekoeten, papegaaiduikers en gewone vinvis. Bij de poolcirkel komen daar hopelijk ijsbeer en ivoormeeuw bij. Tijdens een walvisexcursie kunt u de magie ervaren van een ontmoeting met bijvoorbeeld bultrug en beloega. Het is mogelijk de reis te verlengen.
Datum: 29 mei 2025
Ledenkorting: MINIMAAL € 200,-
Steun per boeking: € 25,-

Alle informatie en boeken
Natuurreizen

Extra informatie over de reizen

De vertrekpunten van de reizen in Spanje zijn ook per auto of openbaar vervoer te bereiken. U hoeft dus niet het vliegtuig te nemen om van deze reizen te kunnen genieten. De expeditiecruise naar Spitsbergen vertrekt vanuit Zeeland maar houdt u wel rekening met het feit dat de terugreis per vliegtuig dient plaats te vinden en dat de kosten van deze vluchten niet in de prijs zijn inbegrepen. Op de website van BirdingBreaks kunt u exact terugvinden wat er allemaal bij een reis is inbegrepen. Heeft u speciale wensen? Neem dan contact op met BirdingBreaks en informeer wat er voor u mogelijk is!

Contact