Cursus 'Bever(sporen) spotten'

07 maart 2024
De Waard van Kekerdom in Kekerdom
€ 475,- excl. BTW (inclusief koffie/thee, lunch)
Bevers

Wil je leren hoe je bevers, hun sporen en habitat kan herkennen? Hier leer je hoe je in het veld kan inschatten of een gebied geschikt is voor bevers, en hoe je de aanwezigheid van bevers kan herkennen. We starten ’s ochtends met het theoriegedeelte en gaan na de lunch het gebied in om de opgedane kennis meteen in de praktijk toe te passen. Vilmar Dijkstra, Julia Schepers en Elze Polman zijn cursusleiders.

Inschrijven kan via het formulier onder dit bericht.

Programma (onder voorbehoud van wijzigingen)

• 09:00 - 09:15 Inloop
  • 09:15 - 10:15 Intro en theorie deel 1: Basis over bevers
  • 10:15 - 10:45 Koffiepauze
  • 10:45 - 12:00 Theorie deel 2: Herkenning van sporen, holen en geschikt habitat en inventariseren
  • 12:00 - 13:00 Lunch
  • 13:00 - 16:00 Theorie toepassen in het veld: aanwezigheid bever herkennen en geschiktheid gebied bepalen
Deelname aan cursus
In deze cursus leer je hoe je in het veld kan inschatten of een gebied geschikt is voor bevers, en hoe je de aanwezigheid van bevers kan herkennen.
Let op: het maximale aantal deelnemers voor deze cursus is bereikt. Als je je nu inschrijft voor deze cursusdag kom je op de reservelijst. In deze cursus leer je hoe je kan handelen in het geval van beveractiviteit op een risicovolle plek. Dit houdt in: het inschatten van de ernst van de situatie en welke mogelijke (duurzame) oplossingen en maatregelen er zijn.
De cursuskosten (inclusief cursusmateriaal, koffie/thee en lunch) bedragen € 475,- excl. BTW. per cursus.
Familienaam deelnemer (1 persoon per keer aanmelden a.u.b.).
Voorletter(s) van de deelnemer
Roepnaam van de deelnemer
Vul hier uw adresgegevens in
Vul hier uw postcode in
Geef hier uw woonplaats op.
Vul hier uw telefoonnummer in
Geef hier indien van toepassing uw dieetwensen en/of allergieën op.

Vul de naam van uw werkgever in
Vul het adres in van uw werkgever
Vul de postcode in van uw werkgever
Vul de plaats in van uw werkgever
Telefoonnummer van de financiële administratie van uw werkgever
E-mailadres van de financiële administratie uw werkgever
Geef hier de bij de factuur te gebruiken kostenplaats op indien dit van toepassing is.
Geef hier de naam van uw contactpersoon of afdeling op indien dit nodig is om op de factuur te vermelden.

Met het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de cursusvoorwaarden.
U dient akkoord te gaan met onze privacyregels om deel te nemen aan cursussen van de Zoogdiervereniging.
Tijdens de cursus worden foto's en video's gemaakt, die gebruikt worden door het Kenniscentrum Bever. Door dit vakje aan te kruisen gaat u akkoord dat u mogelijk op beeld wordt vastgelegd. Mocht u hier bezwaar tegen hebben, dan kunt u een mail sturen naar de organisatie en wordt het beeldmateriaal waarop u herkenbaar in beeld bent verwijderd.
CAPTCHA